maideh-saladebar-rotterdam

WIE ZIJN WIJ

Welkom bij Maideh Healthy Bar! Dé nieuwe hotspot en saladebar in Rotterdam waar je kunt genieten van de lekkerste, vers bereide maaltijdsalades, wraps, smoothies en vitamine shotjes. Yes, it’s all about healthy food & drinks!

Maideh Healthy Bar is ontstaan vanuit een passie voor vers & gezond eten, en een behoefte aan variatie in de culinaire healthy fast food. Mijn hele leven leid ik al een healthy lifestyle. Ik ben gek op lekker eten, maar verantwoord eten vind ik minstens zo belangrijk. Een combinatie van deze twee kan soms een uitdaging zijn.

In het verleden is het met regelmaat voorgekomen dat ik ’s avonds, na een stevige work-out in de sportschool, op zoek ging naar een gezonde afhaalmaaltijd of salade waarmee ik het euforische gevoel in stand kon houden. Iedere keer verbaasde het mij opnieuw hoe weinig keuze er hierin was. Met grote frustratie belandde ik dan thuis op de bank met een maaltijd waar ik de volgende dag 2x zo hard door moest sporten.

Langzaam ontstond het idee voor het openen van Maideh Healthy Bar. Ik ben me nóg verder gaan verdiepen in gezonde recepten en salades en heb me ontpopt tot een ware foodie. Het menu heb ik samengesteld in samenspraak met een chef-kok. Of je nu kiest voor een gevarieerde lunch of een uitgebreid avondmaal, bij saladebar Maideh Healthy Bar in Rotterdam ben je gegarandeerd van een gezonde, goed gebalanceerde maaltijd.

Tot snel!