Vegetarisch restaurant Rotterdam

Zin om heerlijk uit eten te gaan in Rotterdam? Met een vegetarisch soepje, wrap, maaltijdsalade en smoothie kan je gezond en vooral heerlijk eten in het restaurant van Maideh Healthy Bar.

Toen Maideh begon met haar healthy bar voor vegetarisch en vegan eten in Rotterdam, miste zij zelf een plek waar culinair eten werd gemixt met snel en makkelijk eten. ‘’Ik ben gek op lekker eten, maar verantwoord eten vind ik minstens zo belangrijk. Een combinatie van deze twee kan soms een uitdaging zijn.’’

Vegetarische gerechten

Maideh ontpopte zich tot een ware foodie en ging daarom op zoek naar heerlijke vegetarische gerechten die ze kon aanbieden in haar restaurant in Rotterdam. Samen met een chef-kok heeft ze bijzondere saladedressings ontwikkeld en het menu opgesteld. Of je nu kiest voor een wrap of voor één van de vegetarische salades; je bent bij ons altijd gegarandeerd van een goed gebalanceerde, gezonde en vooral bijzondere maaltijd.

Tot snel!

vegetarisch eten in Rotterdam

Naast voedzame vegetarische gerechten hebben wij natuurlijk ook heerlijke gerechten die niet vegetarisch zijn. Zo kan je ook met niet-vegetarische mensen samen genieten van onze culinaire gerechten! Voor meer informatie, bekijk ons menu!

Vegetarisch restaurant Rotterdam
Vegetarisch restaurant Rotterdam

Vegan Junkie salade

Vegetarisch restaurant Rotterdam

Vegan wrap

Vegetarisch restaurant Rotterdam

Smoothies en shots

Vegetarisch restaurant Rotterdam

Mix je eigen salade

OVER MAIDEH’S RESTAURANT IN ROTTERDAM

Maideh Pourmanaf heeft een jaar lang samengewerkt met een bekende sterrenchef. Samen ontwikkelde ze de perfecte dressings. De dressing maakt immers de salade.

Vegetarische dressings

Samen ontwikkelden ze unieke dressings op basis van saffraan, kaviaar, zuurbes, gember, avocado en pure honing. Een bijzondere dressing die de salades van Maideh’s saladebar in Rotterdam een unieke smaakbeleving geven.

Homemade, 100% suikervrij en volledig gebaseerd op natuurlijke, verse producten. “Zo houden we de (maaltijd)salades van onze saladebar écht gezond.”

DE REST VAN DE MENUKAART

Naast de signature salades van Maideh restaurant Rotterdam, vind je bij ons ook goedgevulde wraps (vegan en niet vegan), smoothies en vitamine shotjes. Kom je binnenkort bij ons langs?

Vegetarisch restaurant Rotterdam