VEGETARISCH LUNCHEN ROTTERDAM

Zin om heerlijk vegetarisch te lunchen in Rotterdam? Met een salade, wrap en een smoothie lunch je bij Maideh Healthy Bar niet alleen gezond maar vooral heel erg lekker!

Toen Maideh begon met haar healthy bar voor vegetarisch lunchen in Rotterdam, miste zij zelf een plek waar culinair eten gemixt werd met snel en makkelijk eten. “Ik ben gek op lekker eten, maar verantwoord eten vind ik minstens zo belangrijk. Een combinatie van deze twee kan soms een uitdaging zijn.”

Vegetarische lunchgerechten

Aangezien Maideh zich ontpopte tot een ware foodie, ging ze op zoek naar lekkere vegetarische lunchgerechten die ze kon aanbieden in haar healthy bar in Rotterdam. Met een chefkok heeft ze het menu samengesteld en bijzondere saladedressings ontwikkeld. Of je nu kiest voor één van de vegetarische salades of voor een wrap; je bent bij ons altijd gegarandeerd van een gezonde, goed gebalanceerde en bijzondere maaltijd.

Tot snel!

VEGETARISCH LUNCHEN IN DE MOOISTE HEALTHY BAR IN ROTTERDAM

Wij weten als geen ander dat behalve super lekkere vegetarische lunches, ook de ambiance fantastisch moet zijn. 

Daarnaast kun je natuurlijk ook langskomen om te lunchen met mensen die niet vegetarisch eten. Ook voor hen hebben we volop keus! Je ziet het in ons menu.

Saladebar Rotterdam
vegetarisch-lunchen-rotterdam

Vegan Junkie salade

vegetarisch-lunchen-rotterdam

Vegan wrap

vegetarisch-lunchen-rotterdam

Smoothies en shots

Vegetarisch lunchen Rotterdam

Mix je eigen salade

OVER MAIDEH’S VEGETARISCHE LUNCHPLEK IN ROTTERDAM

Maideh Pourmanaf werkte een jaar lang samen met een bekende sterrenchef aan het ontwikkelen van de perfecte dressings. De dressing maakt immers de salade.

Vegetarische dressings

Samen ontwikkelden ze unieke dressings op basis van kaviaar, saffraan, zuurbes, gember, avocado en pure honing. Een unieke dressing die de salades van deze vegetarische lunchplek in Rotterdam een bijzondere smaakbeleving geven.

Homemade, 100% suikervrij en volledig gebaseerd op natuurlijke, verse producten. “Zo houden we de (maaltijd)salades van onze saladebar écht gezond.”

DE REST VAN DE MENUKAART

Naast de signature salades en beroemde vegan wrap, vind je bij ons ook heerlijke fruitsmoothies en vitamine shotjes. Kom je binnenkort bij ons langs?

Vegetarisch lunchen Rotterdam