VEGAN ROTTERDAM

Als vegan in Rotterdam kan het soms een uitdaging te zijn om lekker te lunchen. Terwijl jij ook zin hebt om te kiezen voor gemak of voor trendy hotspots. Maideh Healthy Bar helpt je graag verder!

Mijn hele leven leid ik al een gezonde lifestyle, maar omdat ik ook dol ben op lekker eten vond ik die combinatie soms een hele uitdaging. Met Maideh Healthy Bar lossen we dat probleem op! Smaakvolle, culinaire en gebalanceerde maaltijden, met vegan afhaal en bestel opties in Rotterdam om je vingers bij af te likken!

Gezonde vegan wrap Rotterdam

Het meest populaire gerecht bij ons is de vegan wrap. Vanuit Rotterdam en omstreken komen vegans speciaal naar Maideh Healthy Bar voor de famous vegan wrap. De wrap is perfect als bestel of afhaal gerecht in Rotterdam te bestellen na bijvoorbeeld een uurtje flink sporten. Zo kan je welverdiend op de bank ploffen mét een gezonde lunch of avondeten. Wij vinden het namelijk zonde als je door een afhaalkeuze de volgende dag 2x zo hard zou moeten sporten!

Of je nou kiest voor een uitgebreide avondmaal of en gevarieerde lunch, bij Maideh healthy Bar ben je gegarandeerd van een gezonde en goed gebalanceerde maaltijd.

Tot snel!

VEGAN LUNCHEN IN ROTTERDAM

Wij bieden verschillende lunch opties voor vegans in Rotterdam. Wij hebben bijvoorbeeld de vegan wrap, de vegan (maaltijd)salades en vitaime shotjes speciaal ontwikkeld voor vegans zoals onze bekende zeewiershot!

Benieuwd naar alle vegan gerechten in Rotterdam? Bekijk ons menu, bestel je vegan gerecht of kom bij ons langs!

Vegan Rotterdam

Vegan Junkie salade

Vegan wrap

Vegan zeewier shots