Vegan restaurant Rotterdam

Op zoek naar een restaurant waar je lekker én vooral gezond veganistisch kan eten in Rotterdam? Een plek die lekker, makkelijk eten combineert met gezonde culinaire gerechten die bij jouw lifestyle passen? Bij Maideh Healthy Bar ben je aan het juiste adres!

Een Instagram-waardige vegan restaurant in Rotterdam, waar je de lekkerste vegan maaltijden bestelt. Om bij ons gezellig uit eten te gaan, of gewoon om mee te nemen naar huis.

Vegan wraps en smoothies

Ons meest populaire gerecht is onze vegan wrap. Vanuit omstreken Rotterdam komen vegans speciaal naar Maideh voor dit famous gerecht. Perfect om als voedzame vegan avondeten te bestellen om gezellig met vrienden of familie te eten. Omdat wij meerdere opties hebben die niet vegan zijn, kun je prima bij ons eten met mensen die niet veganistisch zijn!
Bovendien zitten in veel van onze gerechten zeewier. Dit is niet alleen lekker, maar er zitten ook veel voedingsstoffen in ter aanvulling op jouw vegan lifestyle. Gezond en lekker dus!

Tot snel!

VEGAN GERECHTEN IN ROTTERDAM

Wij bieden verschillende veganistische opties voor vegans in Rotterdam. Bijvoorbeeld de vegan (maaltijd)salades, vegan wrap en vitamine shotjes die speciaal ontwikkeld zijn voor vegans!

Benieuwd naar alle vegan gerechten in Rotterdam? Bekijk ons menu, bestel je vegan gerecht of kom bij ons langs!

Vegan Rotterdam

Vegan Junkie salade

Vegan wrap

Vegan zeewier shots