VEGAN AFHAAL ROTTERDAM

Als vegan kan het soms lastig zijn om een geschikt vegan afhaalrestaurant Rotterdam te vinden. Terwijl jij ook zin hebt om soms te kiezen voor gemak, zonder concessies te hoeven doen in je lifestyle. Maideh Healthy Bar helpt je verder!

Ik leid mijn hele leven al een healthy lifestyle, maar omdat ik ook gek ben op lekker eten vond ik die combinatie soms een hele uitdaging. Met Maideh Healthy Bar lossen we dat probleem op! Heerlijke, culinaire en gebalanceerde maaltijden, met vegan afhaal Rotterdam opties om je vingers bij af te likken!

Vegan wrap Rotterdam

Ons meest populaire gerecht onder vegans is onze vegan wrap. Vanuit heel Rotterdam komen vegans speciaal naar Maideh Healthy Bar voor de famous vegan wrap. Perfect om als vegan afhaal gerecht Rotterdam te bestellen na een uurtje flink sporten, zodat je welverdiend op de bank kunt ploffen, mét een gezonde lunch of avondeten. Wij vinden het namelijk zonde als je door de afhaalkeuze de volgende dag 2x zo hard zou moeten sporten!

Of je nu kiest voor een gevarieerde lunch of een uitgebreid avondmaal, bij Maideh Healthy Bar ben je gegarandeerd van een gezonde, goed gebalanceerde maaltijd.

Tot snel!

VEGAN AFHAAL GERECHTEN ROTTERDAM

Onze vegan afhaal in Rotterdam, biedt verschillende opties. Zo hebben we een vegan (maaltijd)salades, vegan wrap, maar ook vitamine shotjes speciaal voor vegans, zoals onze bekende zeewier shot!

Benieuwd naar alle vegan afhaalgerechten  in Rotterdam? Bekijk ons menu, of bestel je vegan gerecht of kom langs om hem af te halen!

Vegan afhaal Rotterdam

Vegan Junkie salade

Vegan wrap

Vegan zeewier shots

Vegan bestellen Rotterdam

Soms heb je het druk of heb je geen zin om naar het centrum te gaan om wat gezonds te halen. Maar geen zorgen, wij hebben hier natuurlijk over na gedacht! Naast de mogelijkheid om je vegan bestelling af te halen, kun je het ook bestellen. Zo hoef je geen stap uit huis te zetten!

Het is mogelijk om bij Thuisbezorgd, Ubereats en Deliveroo onze overheerlijke vegan (maaltijd)salades, wraps en smoothies te bestellen.

Zeewier voordelen

Wist je dat zeewier rijk is aan vitamine B12? Als veganist heb je hier al snel een tekort aan. Daarom hebben wij samen met een voedingsdeskundige onze zeewiershotjes ontwikkeld. Zeewier is onder andere goed voor je huid, schildklier, hart- en bloedvaten.

Probeer onze zeewiershotjes en salades uit wanneer je bij ons een bestelling afhaalt of plaatst! Meer weten over de voordelen van zeewier? Lees het hier in deze blogpost!

Vegan afhaal Rotterdam