SALADEBAR ROTTERDAM

Welkom bij Maideh Healthy Bar! Dé saladebar in Rotterdam waar je kunt genieten van de lekkerste, vers bereide maaltijdsalades, wraps, smoothies en vitamine shotjes. Yes, it’s all about healthy food & drinks!

Maideh Healthy Bar is ontstaan vanuit een passie voor vers & gezond eten, en een behoefte aan variatie in de culinaire healthy fast food. Mijn hele leven leid ik al een healthy lifestyle. Ik ben gek op lekker eten, maar verantwoord eten vind ik minstens zo belangrijk. Een combinatie van deze twee kan soms een uitdaging zijn.

Gezonde afhaal salades

In het verleden is het met regelmaat voorgekomen dat ik ’s avonds, na een stevige work-out in de sportschool, op zoek ging naar een gezonde afhaalmaaltijd of salade waarmee ik het euforische gevoel in stand kon houden. Iedere keer verbaasde het mij opnieuw hoe weinig keuze er hierin was. Met grote frustratie belandde ik dan thuis op de bank met een maaltijd waar ik de volgende dag 2x zo hard door moest sporten.

Langzaam ontstond het idee voor het openen van Maideh Healthy Bar. Ik ben me nóg verder gaan verdiepen in gezonde recepten en salades en heb me ontpopt tot een ware foodie. Het menu heb ik samengesteld in samenspraak met een chef-kok. Of je nu kiest voor een gevarieerde lunch of een uitgebreid avondmaal, bij Maideh Healthy Bar ben je gegarandeerd van een gezonde, goed gebalanceerde maaltijd.

Tot snel!

ONZE SALADES

De signature salades van Maideh saladebar Rotterdam kun je bestellen in een medium of large variant. Zo hebben we salades met vis (gamba’s, tonijn of zalm), met vlees (roast beef of kip) en natuurlijk hebben we ook een heerlijke vegan salade. Benieuwd naar alle salades van onze saladebar in Rotterdam? Bekijk ons menu, of bestel of kom langs om je salade af te halen!

Saladebar Rotterdam
Saladebar Rotterdam

Rockin’ Roast Beef salade

Saladebar Rotterdam

Gangster Gamba salade

Saladebar Rotterdam

Smokey Salmon salade

Saladebar Rotterdam

Trippin’ Tuna salade

Saladebar Rotterdam

Vegan Junkie salade

Saladebar Rotterdam

Crazy Chicken salade

OVER MAIDEH’S SALADEBAR IN ROTTERDAM

Maideh Pourmanaf werkte een jaar lang samen met een bekende sterrenchef aan het ontwikkelen van de perfecte dressings. De dressing maakt immers de salade.

Saladebar dressings

Samen ontwikkelden ze unieke dressings op basis van kaviaar, saffraan, zuurbes, gember, avocado en pure honing. Een unieke dressing die de salades van Maideh’s saladebar in Rotterdam een bijzondere smaakbeleving geven.

Homemade, 100% suikervrij en volledig gebaseerd op natuurlijke, verse producten. “Zo houden we de (maaltijd)salades van onze saladebar écht gezond.”

DE REST VAN DE MENUKAART

Naast de signature salades van Maideh saladebar Rotterdam, vind je bij ons ook goedgevulde wraps (vegan en niet vegan), smoothies en vitamine shotjes. Kom je binnenkort bij ons langs?

Saladebar Rotterdam