SALADE RESTAURANT ROTTERDAM

Welkom bij Maideh Healthy Bar! Hét saladerestaurant in Rotterdam waar je kunt genieten van de lekkerste, vers bereide maaltijdsalades, wraps, smoothies en vitamine shotjes. Yes, it’s all about healthy food & drinks!

Het salade restaurant Maideh Healthy Bar in Rotterdam is ontstaan vanuit een passie voor vers & gezond eten, en een behoefte aan variatie in de culinaire healthy fast food. Een combinatie van lekker, snel en gezond eten kan soms een uitdaging zijn. Vandaar dat ik mijn salade restaurant in Rotterdam is gestart.

Gezonde afhaal salades

Het overkwam me op een gegeven moment regelmatig dat ik ’s avonds, nadat ik uit de sportschool kwam, op zoek was naar een afhaalmaaltijd. Om iets te vinden waarmee ik niet direct mijn workout teniet deed, was nogal een uitdaging. Je wilt niet de volgende dag twee keer zo hard moeten sporten om je makkelijke maaltijd er weer af te sporten. Naast mijn verbazing, steeg ook mijn frustratie over de beperkte keuze die ik op zo’n moment had.

Langzaam ontstond het idee voor het openen van Maideh Healthy Bar. Ik ben me nóg verder gaan verdiepen in gezonde recepten en salades en heb me ontpopt tot een ware foodie. Het menu heb ik samengesteld in samenspraak met een chef-kok. Of je nu kiest voor een gevarieerde lunch of een uitgebreid avondmaal, bij Maideh Healthy Bar ben je gegarandeerd van een gezonde, goed gebalanceerde maaltijd.

Tot snel!

ONZE SALADES

De signature salades van Maideh salade restaurant Rotterdam kun je bestellen in een medium of large variant. Zo hebben we salades met vis (gamba’s, tonijn of zalm), met vlees (roast beef of kip) en natuurlijk hebben we ook een heerlijke vegan salade. Benieuwd naar alle salades van ons salade restaurant in Rotterdam? Bekijk ons menu, of bestel of kom langs om je salade af te halen!

Salade restaurant Rotterdam
salade-restaurant-rotterdam

Rockin’ Roast Beef salade

salade-restaurant-rotterdam

Gangster Gamba salade

salade-restaurant-rotterdam

Smokey Salmon salade

salade-restaurant-rotterdam

Trippin’ Tuna salade

salade-restaurant-rotterdam

Vegan Junkie salade

salade-restaurant-rotterdam

Crazy Chicken salade

OVER MAIDEH’S SALADE RESTAURANT IN ROTTERDAM

Maideh Pourmanaf werkte een jaar lang samen met een bekende sterrenchef aan het ontwikkelen van de perfecte dressings. De dressing maakt immers de salade.

Salade restaurant dressings

Samen ontwikkelden ze unieke dressings op basis van kaviaar, saffraan, zuurbes, gember, avocado en pure honing. Een unieke dressing die de salades van Maideh’s saladebar in Rotterdam een bijzondere smaakbeleving geven.

Homemade, 100% suikervrij en volledig gebaseerd op natuurlijke, verse producten. “Zo houden we de (maaltijd)salades van onze saladebar écht gezond.”

DE REST VAN DE MENUKAART

Naast de signature salades van Maideh salade restaurant Rotterdam, vind je bij ons ook goedgevulde wraps (vegan en niet vegan), smoothies en vitamine shotjes. Kom je binnenkort bij ons langs?

salade-restaurant-rotterdam