SALADE  ROTTERDAM

Welkom bij Maideh Healthy Bar! Dé plek voor een salade in Rotterdam. Geniet van de lekkerste, vers bereide maaltijdsalades, wraps, smoothies en vitamine shotjes. Yes, it’s all about healthy food & drinks!

Het idee voor Maideh Healthy Bar ontstond toen ik er na het sporten keer op keer tegenaan liep dat ik nergens een gezonde maaltijd of salade in Rotterdam kon vinden om af te halen. Een snelle, gezonde én lekkere maaltijd vinden bleek keer op keer een uitdaging. Vandaar dat ik gestart ben met het maken van afhaal salades in Rotterdam.

Gezonde salades in Rotterdam

Het overkwam me op een gegeven moment regelmatig dat ik ’s avonds, nadat ik uit de sportschool kwam, op zoek was naar een afhaalmaaltijd. Om iets te vinden waarmee ik niet direct mijn workout teniet deed, was nogal een uitdaging. Je wilt niet de volgende dag twee keer zo hard moeten sporten om je makkelijke maaltijd er weer af te sporten. Naast mijn verbazing, steeg ook mijn frustratie over de beperkte keuze die ik op zo’n moment had.

Ik ben me nóg verder gaan verdiepen in gezonde recepten en salades en heb me ontpopt tot een ware foodie. Het menu heb ik samengesteld in samenspraak met een chef-kok. Of je nu kiest voor een heerlijke salade, wrap of soep, bij Maideh Healthy Bar ben je gegarandeerd van een gezonde, goed gebalanceerde maaltijd.

Tot snel!

ONZE SALADES

De signature salades van Maideh salade restaurant Rotterdam kun je bestellen in een medium of large variant. Zo hebben we salades met vis (gamba’s, tonijn of zalm), met vlees (roast beef of kip) en natuurlijk hebben we ook een heerlijke vegan salade. Benieuwd naar alle salades wie we aanbieden in Rotterdam? Bekijk ons menu, of bestel of kom langs om je salade in Rotterdam af te halen!

salade-rotterdam
salade-rotterdam

Rockin’ Roast Beef salade

salade-rotterdam

Gangster Gamba salade

salade-rotterdam

Smokey Salmon salade

salade-rotterdam

Trippin’ Tuna salade

salade-rotterdam

Vegan Junkie salade

salade-rotterdam

Crazy Chicken salade

OVER MAIDEH’S SALADE IN ROTTERDAM

Maideh Pourmanaf werkte een jaar lang samen met een bekende sterrenchef aan het ontwikkelen van de perfecte dressings voor haar salades in Rotterdam. De dressing maakt immers de salade.

Salade dressings

Samen ontwikkelden ze unieke dressings op basis van kaviaar, saffraan, zuurbes, gember, avocado en pure honing. Een unieke dressing die elke salade in Rotterdam een bijzondere smaakbeleving geven.

Homemade, 100% suikervrij en volledig gebaseerd op natuurlijke, verse producten. “Zo houden we de (maaltijd)salades van onze saladebar écht gezond.”

DE REST VAN DE MENUKAART

Naast Maideh’s signature salade in Rotterdam, vind je bij ons ook goedgevulde wraps (vegan en niet vegan), smoothies en vitamine shotjes. Kom je binnenkort bij ons langs?

salade-rotterdam