SALADE BESTELLEN ROTTERDAM

Welkom bij Maideh Healthy Bar! Dé plek om salade te bestellen in Rotterdam. Bij ons kun je genieten van de lekkerste, vers bereide maaltijdsalades, wraps, smoothies en vitamine shotjes. Yes, it’s all about healthy food & drinks!

Ik leid mijn hele leven al een healthy lifestyle, maar omdat ik ook gek ben op lekker eten vond ik die combinatie soms een hele uitdaging. Met Maideh Healthy Bar lossen we dat probleem op! Heerlijke, culinaire en gebalanceerde maaltijden en salades om te bestellen in Rotterdam na een avondje sporten. Zonder schuldgevoel, maar wél om van te genieten!

Gezonde salades bestellen in Rotterdam

In het verleden is het met regelmaat voorgekomen dat ik ’s avonds, na een stevige work-out in de sportschool, op zoek ging naar een gezonde afhaalmaaltijd of salade waarmee ik het euforische gevoel in stand kon houden. Iedere keer verbaasde het mij opnieuw hoe weinig keuze er hierin was. Met grote frustratie belandde ik dan thuis op de bank met een maaltijd waar ik de volgende dag 2x zo hard door moest sporten.

Langzaam ontstond het idee voor het openen van Maideh Healthy Bar. Ik ben me nóg verder gaan verdiepen in gezonde recepten en salades en heb me ontpopt tot een ware foodie. Het menu heb ik samengesteld in samenspraak met een chef-kok. Of je nu kiest voor een gevarieerde lunch of een uitgebreid avondmaal, bij Maideh Healthy Bar ben je gegarandeerd van een gezonde, goed gebalanceerde maaltijd.

Tot snel!

ONZE SALADES OM TE BESTELLEN IN ROTTERDAM

De signature salades om te bestellen in Rotterdam, komen als medium of large variant. Zo hebben we salades met vis (gamba’s, tonijn of zalm), met vlees (roast beef of kip) en natuurlijk hebben we ook een heerlijke vegan salade. Benieuwd naar alle salades om te bestellen in Rotterdam? Bekijk ons menu, of bestel je salade of kom langs om hem af te halen!

Rockin’ Roast Beef salade

Gangster Gamba salade

Smokey Salmon salade

Trippin’ Tuna salade

Vegan Junkie salade

Crazy Chicken salade